Αναστολή των εργασιών στη μονάδα 5Π. Βρυζίδου: Αναστολή 30 ημερών των εργασιών του εργοταξίου για την Πτολεμαΐδα 5
  Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά, Αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και Διαχείριση Κρίσεων, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας, και αποφάσισε 
• την ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ των εργασιών του εργοταξίου της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΪ́ΔΑ που συζητήσαμε τις προηγούμενες μέρες, ενημερώθηκε από προσωπική μου επιστολή, όπως και από τον Περιφερειάρχη και τους άλλους θεσμικούς φορείς, επίσης 
• την επίσκεψή του στο Δήμο Βοΐου, επικεφαλής κλιμακίου για τις 
              ΤΚ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΆΣ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΣΙΆΣ, προκειμένου να συντονίσει από κοντά τις   επόμενες ενέργειες, όπως και την επίσκεψη ειδικού κλιμακίου γιατρών.
  Με συντονισμό και τις κατάλληλες αποφάσεις, μπορούμε να αναχαιτίσουμε τον κορονοϊό και να είμαστε αποτελεσματικοί.
  Επειδή υπάρχουν και άλλοι εργασιακοί χώροι, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος διάδοσης του ιού, εφιστώ την προσοχή στους υπεύθυνους εργοταξίων, δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων, που συνεχίζουν να λειτουργούν, να προσέξουν κάθε λεπτομέρεια, όπως τη συγκέντρωση περισσότερων των 2 ατόμων σε ένα χώρο, την απολύμανση των αντικειμένων και την αποφυγή εισπνεόμενης σκόνης από πιθανώς μολυσμένα υλικά.
  Έχω ήδη επικοινωνήσει με πολλές περιοχές της ΠΕ Κοζάνης, σε διαφόρουςεργασιακούς χώρους και θα συνεχίσω να το κάνω, γιατί πρέπει από αυτή τη μάχη να μη λείψει κανείς και γιατί πρέπει να βγούμε νικητές!
Αγ. Τριάδος 8Α, 502 00 Πτολεμαΐδα - τηλ.: 2463028965,    Παύλου Χαρίση 8, 501 31 Κοζάνη  2461034978,
Μητροπόλεως 1, 105 57 Αθήνα τηλ.: 2103245633,     email: vrizidou@gmail.comp.vryzidou@parliament.gr

0 σχόλια: