Ραβιόλια με λευκή σάλτσα !!


Μια απολαυστική μακαρονάδα από το μαγειρικό site the 3 cooks

Από τα πιο αγαπημένα ιταλικά ζυμαρικά είναι τα ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και τυρί. Αν μάλιστα τα συνοδέψουμε με μία κρεμώδη λευκή σάλτσα τότε κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Υλικά που θα χρειαστούμε…
500 γρ. ραβιόλια με σπανάκι και τυρί
2 κ.σ.βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένο
200 γρ.κρέμα γάλακτος
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μέθοδος εκτέλεσης…
Βράζουμε τα ραβιόλια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και αρωματίζουμε με το σκόρδο. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μπέικον. Όταν ροδίσει το βούτυρο ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε να βράσει για να πυκνώσει η σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα τα ραβιόλια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

0 σχόλια: