Σε αναπτυξιακή τροχιά οι Πρέσπες !!


Σε απολογισμό της θητείας του προχώρησε ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Μετά από 54 μήνες στο τιμόνι του Ακριτικού Δήμου και πριν ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική συζήτηση ο κ. Πασχαλίδης έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, στη συνεργασία που αναπτύχθηκε με την Περιφερειακή Αρχή και την Κεντρική  Κυβέρνηση, που είχε ως αποτέλεσμα όπως είπε να προχωρήσουν αρκετές διαδικασίες με πολύ σημαντικά αποτελέσματα για προβλήματα που έμεναν άλυτα για δεκάδες χρόνια !
Η αναβάθμιση του επιπέδου της παρεχόμενης υγείας στην Πρέσπα παραμένει βασικός στόχος τόνισε ο κ. Πασχαλίδης διαχρονικά αλλά και τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο  όπου έσπασε η στασιμότητα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τόσο για την προληπτική όσο και για την θεραπευτική ιατρική.
Στη θεραπευτική ιατρική το μεγάλο βήμα ήταν η ίδρυση του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου στο  Λευκώνα Πρεσπών και ήδη έχουν γίνει προσλήψεις του προβλεπόμενου νοσηλευτικού προσωπικού .Το βασικό στοίχημα πρόσθεσε είναι η στελέχωση του Ιατρείου με ιατρικό προσωπικό.. Ήδη έχει προκηρυχτεί η μια από τις τρεις θέσεις επιμελητών Β' ενώ με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Πρεσπών διαθέτει επιπλέον κίνητρο με την κάλυψη εξόδων στέγασης και εστίασης μέχρι του ποσού των 300€ .
Καταπληκτικός οικοδεσπότης ο Δήμαρχος Πρεσπών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και στο γεύμα που ακολούθησε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ .


0 σχόλια: