Διαβάζουμε για το χρόνο

Η εκδήλωσης της Παρέμβασης «Διαβάζουμε για το χρόνο» θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Μπλε Ελάφι»

το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, ώρα 7.30 μ.μ.

 

    Η εκδήλωση του περιοδικού Παρέμβαση «Διαβάζουμε για το χρόνο», αλλάζει χώρο και θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Μπλε Ελάφι. Η ημέρα και η ώρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης, παραμένουν ως έχουν: Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, ώρα 7.30 μ.μ.

Η χορωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Κοζάνης δεν θα συμμετάσχει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

 

***

 

   Η Παρέμβαση γιορτάζει την έλευση του 2019 με μία εκδήλωση αφιερωμένη στο «χρόνο», την ‘κινούμενη μορφή της ακίνητης αιωνιότητας’… Πρόσωπα της πόλης, λογοτέχνες και καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του περιοδικού, θα διαβάσουν ποιήματα και πεζά με θέμα το χρόνο. 

    Διαβάζουν: Γιώργος ΚαραϊορδανίδηςΣπύρος ΚιαρτζήςΤάσος ΚόλλιαςΝίκος ΚουρούΜανώλης ΚουτσονάνοςΑναστασία Μακρή, Ματίνα Πατσάκα, Στάθης ΝατσιόςΒαγγέλης ΝτάγκαςΑντώνης ΠαπαβασιλείουΑγνή ΠαπακώσταΑργύρης ΠαφίληςΜιχάλης ΠιτένηςΚατερίνα Τσιομπάνου, Β.Π.Καραγιάννης, Δήμητρα Καραγιάννη.

    Θα αναγνωστούν ποιήματα και κείμενα των: Τ. Λειβαδίτη, Κ. Δημουλά, Γ. Ρίτσου, Οδ. ΕλύτηΚ.Π.Καβάφη, Χ. Βλαβιανού, Τ. Πατρίκιου, Κ. Κύρου, Ν. Καρούζου, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Γκανά, Χ. Γκιμπράν, T.SEliotΑ. Μπρετόν, Γ. Σαραντάρη,Πλάτωνα, Χάιντεγκερ κ.α.

    Επιλογή οπτικού υλικού προβολής: Νίκος Κουρού

 

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019στο καφέ Μπλε Ελάφι, ώρα 7.30 μ.μ.

  Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Παρέμβαση θα κόψει την Βασιλόπιτα του Νέου Έτους.

 

www.paremvasiculture.wordpress.com

https://www.facebook.com/paremvasikozani/

0 σχόλια: