Ο Δήμαρχος Πρεσπών στην τηλεόραση του flash

Εκατοντάδες επισκέπτες θα δεχτεί και φέτος τις ημέρες των γιορτών ο Δήμος Πρεσπών. Καλεσμένος στην εκπομπή του flash "στο κόκκινο" ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης έδωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τον αριθμό των επισκεπτών, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια αύξηση κάτι που αποδεικνύεται από την πληρότητα που παρουσιάζουν ξενοδοχεία και καταλύματα σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα χρόνια. Αναφέρθηκε επίσης στις εκδηλώσεις  που προγραμματίζονται στο σύνολο σχεδόν των Τοπικών Κοινοτήτων και στις φωτιές που θα ανάψουν παραμονή των Χριστουγέννων.
Για την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο φυλάκιο της Νίκης υπογράμμισε ότι ήταν εθιμοτυπική ενόψει των γιορτών, στους φύλακες των συνόρων μας. 
Εκτενή αναφορά έκανε ο κ. Πασχαλίδης και στα προγράμματα του Ιντερέκτ που τρέχουν, πέντε στον αριθμό, χαρακτηρίζοντας τα σημαντικότατα για την περιοχή. Επίσης πρόσθεσε  για τη σχέση επικοινωνίας που αναπτύσσεται με τους γείτονες μέσα από την υλοποίηση τους.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίλυση του ρυμοτομικού του Αγίου Γερμανού, μετά από 50 χρόνια, με παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ανακοίνωσε επίσης ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα επισκεφτεί την περιοχή ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός προκειμένου  να εξετάσει από κοντά τις διαδικασίες λειτουργίας του πολυιατρείου Λευκώνα. 
Αυτά και άλλα πολλά στη συζήτηση που ακολουθεί !

0 σχόλια: