Για να προβλέψεις το μέλλον πρέπει να δημιουργήσεις !

Η επιχειρηματικότητα, οι δυνατότητες των τοπικών επιχειρήσεων, οι επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τηςΔυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής του flash "στο κόκκινο" .
Καλεσμένοι ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Τουρισμού και Πολιτισμού Παναγιώτης Κώττας, η υπεύθυνη του τμήματος Ανάπτυξης και του Ευρωπαϊκού Δικτύου υποστήριξης επιχειρήσεων της ΑΝΚΟ Λιάνα Παπατέρπου και οι Επιχειρηματίες Ναούμ Δότσιος και Αθανάσιος Μπαγκατζούνης.
Με αφορμή την επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία ,επιχειρηματικής αντιπροσωπείας οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων Πρεσβειών από 27 χώρες, από την Αργεντινή μέχρι την Ταιπέι, στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασία οι προσκεκλημένοι της εκπομπής έκαναν εκτενή αναφορά στις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιούργησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα .
Επίσης συζητήθηκαν οι δυσκολίες της συγκεκριμένης διοργάνωσης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ και τα τέσσερα Εμποροβιοτεχνικά Επιμελητήρια ,αλλά και οι αδυναμίες των τοπικών επιχειρήσεων  που παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις εξωστρέφειας αλλά με διεθνή χαρακτήρα και υπόσταση .
Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το 
δημιουργήσεις !

0 σχόλια: