Σειρά επαφών είχε στην Αθήνα ο Βασίλης Μιχελάκης

Με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο ΣυντονιστήςΑποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης.

Την Τετάρτη ο κ. Μιχελάκης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, κατόπιν πρόσκλησης του προς τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας για την ενίσχυση του θεσμού. Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κάθε μια Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωριστά, όσον αφορά στην αποτελεσματικότερη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών.


Επίσης χθες το μεσημέρι, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Προσκεκλημένοι από τον Αρχιεπίσκοπο οι επτά Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και συνεργασίας καθώς και ζητήματα που αφορούν στην Εκκλησία.

 

 

0 σχόλια: