Στο πλευρό των πληγέντων η Περιφέρεια

 

Ο τρόπος παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στα γραφεία της Π.Ε. Κοζάνης.

Κατά τη διάρκειά της συνάντησης συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός ενεργειών με την Εκκλησία, τους Δήμους και τους φορείς της Περιφέρειας για την αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από τους κατοίκους της περιοχής προς τους πυρόπληκτους. Εξετάσθηκε επίσης, αν κριθεί απαραίτητο να οργανωθεί η μετάβαση ομάδας εθελοντών – διασωστών από τη Δυτική Μακεδονία στην Αττική.


Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Πένθους η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα και οι σημαίες στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης και των υπολοίπων Ενοτήτων κυματίζουν μεσίστιες.

«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις εθελοντικές διασωστικές ομάδες, είναι σε πλήρη ετοιμότητα να προσφέρει όποια βοήθεια της ζητηθεί» τόνισε μετά τη σύσκεψη η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μαρία Καρυπίδου. 

 

0 σχόλια: