Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Κοζάνη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει το κτήριο της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης, στις 10 Οκτωβρίου του 2018. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Πέμπτη το απόγευμα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη και τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, οι οποίοι του απηύθυναν την σχετική πρόσκληση, την οποία έκανε αποδεκτή.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σειρά ζητημάτων που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία.
Πρόσφατα άλλωστε υπέγραψε και το προεδρικό διάταγμα για το ρυμοτομικό της πανεπιστημιούπολης Φλώρινας, κάνοντας πράξη το αίτημα τόσο του Περιφερειάρχη, όσο και της τοπικής κοινωνίας μετά από 20 χρόνια. 
Ο Πρόδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παραστεί και στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή των Ελευθερίων της Κοζάνης και θα αναχωρήσει αμέσως μετά για να υποδεχτεί στις 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τον Προκόπη Παυλόπουλο θα συνοδεύσει στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος θα παραμείνει και στις εκδηλωσεις για τα Ελευθέρια της Πόλης από τον Τουρκικό Ζυγό. 
Κατά την εδώ παραμονή του ο Υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης, που είχε εξαγγείλει στο παραγωγικό συνέδριο της Κοζάνης, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

0 σχόλια: