Η Δαμαντόνυφη τίμησε τον Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου

Τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη»
 
Τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στον χαρακτηρισμό του παλιού Κωσταραζίου ως μαρτυρικού επέδωσε στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, ο Σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη».
Η επίδοση έγινε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Κωσταράζι για τον εορτασμό της Γέννησης Της Θεοτόκου, με την πρόεδρο του Συλλόγου Βάγια Τζήκα-Δόλλα να υπογραμμίζει τις επίμονες και συστηματικές ενέργειες του Δημάρχου Άργους Ορεστικού προκειμένου να δικαιωθεί το μαρτυρικό ιστορικό φορτίο του χωριού.
Από την πλευρά του ο κ. Κεπαπτσόγλου εξήγησε πως στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η αναστήλωση του δημοτικού σχολείου του παλιού Κωσταραζίου για την οποία ήδη, εδώ και καιρό, έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες.
Να αναφερθεί ότι ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή της βράβευσης του Κωσταραζινού αθλητή Χρήστου Στεργιάκα, ο οποίος με τις επιτυχές του έχει κάνει υπερήφανη τόσο την περιοχή μας όσο και τη χώρα μας, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και χθες, πραγματοποιήθηκε Εσπερινός-Παράκληση στον Ι.Ν. της Γέννησης της Θεοτόκου και λιτάνευση της εικόνας.
Τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι, Αλέξανδρος Καράτζιος και Αφροδίτη Μπελονάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστάσιος Ξανθόπουλος, και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο., Ανδρέας Βιτούλας.

0 σχόλια: