Τρέξε χωρίς τερματισμό

 

Μελισσανίδης, Γιαννάκης, Καπουτζίδης σας καλούν στο 

Τρέξε Χωρίς Τερματισμό της Θεσσαλονίκης

  

Το φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, που είναι ο κορυφαίος του είδους στη Βόρεια Ελλάδα και θα γίνει στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκηςπαρουσίασαν οι διοργανωτές και οι σύλλογοι στους οποίους θα πάνε τα έσοδα, σε συνέντευξη Τύπου στο Makedonia Palace που είναι κύριος χορηγός του αγώνα.

Ο σκοπός του αγώνα είναι ιερός καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς, θα πάνε στην ενίσχυση των συλλόγων «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Ολοι μαζί μπορούμε».

Στην παρουσίαση του αγώνα, οι ομιλητές αλλά και ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο προπονητής του Αρη Παναγιώτης Γιαννάκης και ο ηθοποιός – σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που είναι πρεσβευτές του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, κάλεσαν όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να δηλώσουν συμμετοχή στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό και παράλληλα με την προσωπική άσκηση, να προσφέρουν χρήματα για καλό σκοπό.Την παρουσίαση έκανε ο εκπρόσωπος του διοργανωτή ΕΡΜΗ 1877 Γιάννης Νικολάου. 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, εξήγησε γιατί ανέλαβε το ρόλο του πρεσβευτή: «Συμμετέχω για δεύτερη χρονιά στο «Τρέξε χωρίς τερματισμό», η περσινή εμπειρία ήταν μοναδική, ξεχωριστή για μένα, μπορεί να έγινε μετά από έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, αλλά το έκανα γιατί είπα ότι θέλω να στηρίξω αυτή την υπέροχη  προσπάθεια, να στηρίξω την πόλη του τη Θεσσαλονίκη, εδώ όπου μεγάλωσα και σπούδασα, την πόλη που έβαλα τις βάσεις για να έρθουν οι Ολυμπιακές, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Θέλω να βοηθάω την πόλη μου απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, απ’ όποιο σημείο της γης κι αν είμαι.

Αυτός ο υπερμαραθώνιος είναι κάτι που πρέπει να μαγνητίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων μας γιατί επί 50 ώρες μπορείς να έρθεις και να τρέξεις, να περπατήσεις, να κάνεις μια βόλτα με τα μωρά σου. Αποφεύγεις το άγχος του “πρέπει να τρέξω”“να πιάσω ένα όριο”, εδώ μετράει η συμμετοχή και η σκέψη που με τον τρόπο σου μπορείς να βοηθήσεις τους ανθρώπους δύο συλλόγων, που χρειάζονται την στήριξη όλων μας.

Το πιο σημαντικό, λοιπόν, είναι το κομμάτι της συμμετοχής. Πρέπει όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να συμμετέχουμε γιατί όσοι περισσότεροι το κάνουμε, τόσο πιο σημαντικό και πιο ελπιδοφόρο θα είναι το μήνυμα που στείλουμε. Είναι χαρά μου που για δεύτερη χρονιά είμαι ο Πρεσβευτής των Αγώνων, θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, κινητοποιώντας την εθνική ομάδα γυμναστικής, φίλους από την Αθήνα, τις Σέρρες, την Πέλλα και άλλες πόλεις, θα τρέξω όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορώ γιατί απλά το θέλω και μπορώ να το κάνω μέσα από την καρδιά μου. Σας περιμένουμε όλους με χαρά».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο από την Οδυσσό της Ουκρανίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στο «Τρέξε χωρίς τερματισμό», όχι απλά να παρουσιάσω την εκδήλωση, αλλά να έρθω, να τρέξω, να συμμετέχω και να το ζήσω όλο αυτό από κοντά.

Ανυπομονώ πραγματικά για τη φετινή διοργάνωση, νιώθω και βλέπω ότι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει τον αγώνα και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Θα σας δω σε λίγες μέρες από κοντά, σ’ ένα άκρως συναρπαστικό τριήμερο στην καρδιά της Μακεδονίας».

0 σχόλια: