Στη Δυτική Μακεδονία ο τομέας Υγείας της Ν.Δ

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, αυτή της Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την πανελλαδική του δράση, ο Τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας, τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα και θα συμμετέχουν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του Κόμματος της Δυτικής Μακεδονίας που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Φλώρινας, στο Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και στο Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ «Κιβωτός» στην Κοζάνη.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, στο Κέντρο Αποκατάστασης και στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού Καστοριάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17:30, έχει προγραμματιστεί Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Γρεβενών, ενώ, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Μακεδονίας, με ομιλίες από τον Τομεάρχη Υγείας, βουλευτή Επικρατείας, κ. Βασίλη Οικονόμου και τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσονα Φωτήλα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών (Δημαρχείο, Πλ. Ελευθερίας 1, Γρεβενά).
Πηγή zougla.gr 

0 σχόλια: