Στο παγκόσμιο συνέδριο τα προϊόντα γης Βοίου !!

Οι "άριστοι" στο επιχειρείν, πήραν μέρος, στο παγκόσμιο συνέδριο επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Για δύο ημέρες οι Top της επιτυχίας ξεδίπλωσαν τα επενδυτικά τους σχέδια σε καιρό κρίσης, αποκαλύπτοντας παράλληλα και μυστικά της εύρωστης λειτουργίας τους.
Στις εργασίες παραβρέθηκε και μίλησε ο Οικονομικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προϊόντα Γης Βοίου, Αλέξης Κωτούλας, περιγράφοντας μεταξύ άλλων τα πρώτα βήματα, μιας πολύ όμορφης και συναρπαστικής βόλτας, που οδήγησε στη δημιουργία της μεγαλύτερης επιχείρησης,  στον κλάδο των οσπρίων, στη Βόρεια Ελλάδα.
´Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πρωτογενής τομέας αποτελεί στην εποχή της κρίσης, μια από τις λίγες ευκαιρίες και ειδικά σε περιοχές όπως η Δυτική Μακεδονία, για να επιχειρήσεις.....Θέλω να σας μείνει συνέχισε ο κ. Κωτούλας και κάτι ακόμη επίσης σημαντικό , μια πετυχημένη προσπάθεια αποτελείται σε ποσοστά 1% στην ιδέα και 99% στην προσπάθεια. Και στη δικιά μας,την ιστορία, είχαμε πολλά ξενύχτια, άγχος, κόπο και ξέρουμε ότι μας περιμένουν ακόμα περισσότερα. Θα μπορούσα να σας μιλάω για ώρες για τα Προϊόντα Γης Βοΐου γιατί δεν το βλέπουμε μόνο ως εργασία είναι αυτό που στη γλώσσα μας περιγράφεται με τη λέξη "μεράκι".Κλείνοντας  και με τη σοβαρότητα που πρέπει να περιβάλει τέτοιες εκδηλώσεις, θα σας πρότεινα να μη φοβηθείτε να επιχειρήσετε, μόνο όταν αισθάνεστε ότι μπορείτε να μείνετε δημιουργικά αχόρταγοι κάνοντας  την τρέλα σας. 


0 σχόλια: