Το νέο επιχειρείν.. διαπρέπει !!!


Το βραβείο απένειμε ο π. Υφυπουργός Εξωτερικών, π. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας

Νέος, πετυχημένος, καταξιωμένος και με πολλές προσδοκίες κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο του επιχειρείν σε μικρή ηλικία. Ο λόγος για τον Ηλία Γρηγοριάδη, τον συντοπίτη μας, που επενδύει στο χώρο της εστίασης και αναψυχής και τα καταφέρνει περίφημα. 
Στα 31 του χρόνια δημιουργεί χώρους υψηλής αισθητικής βάζοντας τις δικιές του πινελιές ως πολιτικός μηχανικός, ικανοποιώντας όσους αναζητούν την προσιτή πολυτέλεια. Μάλιστα σε περίοδο κρίσης ενίσχυσε επιπλέον την επιχειρηματική του δράση αυξάνοντας παράλληλα και τις θέσεις εργασίας. 
Ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο η κατάκτηση του βραβείου << Νέου επιχειρηματία - "γε 'νέο' επιχειρείν 2017>> που του αποδόθηκε στο πλαίσιο βράβευσης των 50 σημαντικότερων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών της Βορείου Ελλάδος.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της εκδήλωσης Money Show που έλαβε χώρα για 28η συνεχή χρονιά. 
Πρόκειται για ένα πολυσυνεδριακό φόρουμ για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την αγορά χρήματος. Κάθε χρονιά συγκεντρώνει, στο πλαίσιο της διοργάνωσής του, όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων.
Ρεπορτάζ Βάσω Αννουλίδου 

0 σχόλια: