Κυκλοφόρησε ! Ανοιξιάτικο και Πασχαλιάτικο


Στο 20ο  του Together η… συνταγή παραμένει η ίδια, παρά μόνο λίγο πιο ανοιξιάτικη και Πασχαλινή.

 

Γνωρίσαμε τους καθηγητές και τους φοιτητές του εικαστικού εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, τους βιομηχανικούς σχεδιαστές Greece is for Lovers και ταξιδέψαμε με την Ειρήνη Ματινοπούλου στον κόσμο του design. Ανοίξαμε τα αρχεία και ξαναγράψαμε την ιστορία. Ενημερωθήκαμε για τους δασικούς χάρτες και  αντιμετωπίσαμε τις εποχικές αλλεργίες.

Δοκιμάσαμε γεύσεις από όλον τον κόσμο! Παίξαμε μουσική με τα μάτια παρέα με τον Ζαχαρία Βαμβακούση. Ταξιδέψαμε στο νησί της Αφροδίτης και προετοιμαστήκαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τσουγκρίσαμε τα πασχαλινά μας αυγά, ανακαλύψαμε ολόκληρη την εθιμοτυπία της Ελλάδας, απαντήσαμε σε πασχαλινά ερωτήματα, καλωσορίσαμε την άνοιξη με τις Λαζαρίνες.

Επισκεφθήκαμε την “ανοιξιάτικη” Βασιλίτσα. Πανηγυρίσαμε με τους νικητές  στο Πανελλήνιο κύπελλο Handball. Μάθαμε τα πάντα για το Erasmus +. Συζητήσαμε με τον Ζαχαρία Αλ Αλί, τον Κώστα Τερζόπουλο, τους Οχληρούς….. με γιατρούς, συγγραφείς, designers, αθλητές, γεωπόνους, φοιτητές...Συναντήσαμε τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κάθε κλάδου.

Χτίσαμε έναν βιώσιμο κόσμο. Ακούσαμε μουσική, ήπιαμε κρασί,  διαβάσαμε βιβλία, είδαμε ταινίες, προσέξαμε την διατροφή μας την περίοδο νηστείας. Γνωρίσαμε την Πτελέα, τον Νεόφυτο και τα σκόρδα του. Αυτά και άλλα πολλά στο 20ο τεύχος του Together……..

 

Καλή σας ανάγνωση σας θέλουμε μαζί μας για να «θεριέψουμε». Το έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι…

 

Με εκτίμηση

Together  team

 

0 σχόλια: