Με παραγωγούς του Χρωμίου συναντήθηκε ο Γιώργος Κασαπίδης

 

Τρόπους οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής και δυνατότητες νέων καλλιεργειών συζήτησε με παραγωγούς και πολίτες του Χρωμίου, ο βουλευτής του Νομού Γιώργος Κασαπίδης.

Η παραγωγή επώνυμων πιστοποιημένων προϊόντων για την ανάδειξη των ανώτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, ιδίως των κτηνοτροφικών προϊόντων του Χρωμίου, αποτελεί φυσική συνέχεια για την ολοκλήρωση των προσπαθειών που έγιναν από παραγωγούς του χωριού, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Κασαπίδης στα οφέλη που προκύπτουν από τη συλλογική δράση των παραγωγών, επισημαίνοντας παράλληλα προς τους πολυάριθμους νέους του Χρωμίου, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τα ισχυρά κίνητρα που δίδονται από την Ε.Ε., μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος, κατέθεσε προτάσεις για νέες καλλιέργειες σε νέες παραγωγικές κατευθύνσεις και συμφωνήθηκε να γίνει με πρωτοβουλία του Τ.Σ. του χωριού, νέα συνάντηση για την επεξεργασία, με περαιτέρω εξειδίκευση, πενταετούς προγράμματος παραγωγικών δραστηριοτήτων του Χρωμίου και των νέων που θα συμμετέχουν σε αυτό.

 

 

0 σχόλια: