Αυστραλία - Μάγεψε την Ομογένεια ο Κώστας Πουτακίδης !!!

Την πρώτη του εμφάνιση στην ποντιακή Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας έκανε πρόσφατα ο συντοπίτης μας Κώστας Πουτακίδης χαρίζοντας μοναδικές στιγμές και πολύ συγκίνηση στους Έλληνες Ομογενείς που κατέκλυσαν από νωρίς το χώρο για να απολαύσουν από κοντά τον ιδιαιτέρως δημοφιλή καλλιτέχνη. 
Το ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα, πλαισιωμένο με την ορχήστρα του Κώστα Ξανθόπουλου κράτησε αμείωτο το κέφι του κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Και μπορεί ο Κώστας να επισκέφθηκε πρώτη φορά την Αυστραλία τον περίμενε όμως μία μεγάλη αγκαλιά από συγγενείς και φίλους που ζουν και δραςτηριοποιούνται εκεί τα τελευταία χρόνια όπως και ο διοργανωτής της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, ο Βασίλειος Παπαδόπουλος με καταγωγή από τα Πετρανά Κοζάνης, που φρόντισε για την άψογη βραδιά. 
Το kavanews επικοινώνησε με τον Κώστα Πουτακίδη θέλοντας να καταγράψει τα πρώτα συναισθήματα. 
" Μετά από τόςα ταξίδια που έχω κάνει είχα την χαρά και την ευτυχία να βρεθώ στην Μελβούρνη της Αυστραλίας...Στους Έλληνες αδερφούς μας...Νοιώθω πραγματικά ευλογημένος που έχω το δικαίωμα να ζήσω τόσο ξεχωριστές στιγμές που θα με ακολουθούν για πάντα. Η αγάπη που εισέπραξα μοναδική...Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!! " 
Με την απλότητα και την σεμνότητά του ο Κώστας Πουτακίδης κατάφερε να κερδίσει τους ομογενείς της Αυστραλίας κατακτώντας μία θέση στην καρδιά τους. 

0 σχόλια: