ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ'

Οι καιροί επιτάσσουν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΕΠΕΙΓΟΝ!

 

Κλονίζεται η υγεία του νέου αυτού συνανθρώπου μας 23 ετών, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας με χρόνια υποτροπιάζουσα μορφή. Χρειάζεται έμμεσα οικονομική βοήθεια για την κάλυψη της θεραπευτικής του αγωγής προκείμενου να σώσει την ζωή του . Διανύουμε ήδη τον 7ο μήνα της θεραπείας, που ήδη έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση .

 

Για  τον σκοπό αυτό ο μη κερδοσκοπικός φορέας ''ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ '' διοργάνωσε την 1η φιλανθρωπική εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου του 2016, στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ συνεδριακό κέντρο  Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες αφιλοκερδώς και η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ  των Ποντίων καθώς και ΙΔΑΙΑ ΓΗ  των Κρητών με 30 χορευτές και μουσικούς, του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν για αυτό το σκοπό .

 

Με αφορμή αυτό το γεγονός , ετοιμάζουμε την 2η Φιλανθρωπική Εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στοΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, στη Θεσσαλονίκη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2016, ο χώρος του οποίου έχει παραχωρηθεί με εντολή της Υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης, κυρίας Μαρίας Κόλλια, μετά από συνεδρίαση ΔΕΘ HELEXPO με θέμα ..”Παραχώρηση του ΑΑΜΘ κατόπιν αιτήματος για παραχώρηση του χώρου αφιλοκερδώς για την υλοποίηση διημέρου μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων – συναυλίας με αριθμό πρωτ.1359 ημερομηνία 16/6/2016” .

Την ίδια μέρα υπεγράφη με την διοίκηση του ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ '' ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ '' πρόεδρο κ. Αμπατζά Κωνσταντίνο, η παραχώρησή του αφιλοκερδώς για την υλοποίηση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα για ακόμη δύο παιδιά που πάσχουν από αυτή τη νόσο (σκλήρυνση κατά πλάκας).

Επιπλέον, στην προσπάθεια μας αυτή είναι πολλοί φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και επιχειρηματικός κόσμος.

 

Παρακαλούμε, όπως στηρίξετε σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό και επικοινωνιακό, αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση. Μέσω της πολιτιστικής μας παράδοσης, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε για τον πολιτισμό μας είτε είμαστε ΠΟΝΤΙΟΙ, ΚΡΗΤΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΘΡΑΚΕΣ, ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ, ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ θα νιώσουμε μέσα μας όλο το μεγαλείο του να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, κάνοντας υπερήφανους τους προγόνους μας.

 

Από τη Θεσσαλονίκη θα δοθεί το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας με τη συμπαράστασή σας, για τον συνάνθρωπό μας Άγγελο-Αλέξανδρο Μαρκόπουλο και τα δύο κορίτσια , δίνοντας ένα ευλογημένο μήνυμα ότι η Πολιτεία, το Κράτος και όλοι οι Έλληνες μέσω της παράδοσης των πολιτιστικών συλλόγων μπορούμε να κάνουμε θαύματα και μπορούμε να αναστήσουμε την Ελλάδα μας. 

0 σχόλια: