Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

     Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε καλλιτεχνικά μαθήματα σχεδίου και χρώματος, με θέματα εμπνευσμένα από τις πλούσιες Συλλογές του.
     Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για μικρές ομάδες επισκεπτών, που επιθυμούν να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, από τις 9.30 ως τις 13.30. Οι ομάδες θα περιλαμβάνουν 7 άτομα από 15 ετών και άνω. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια έως δύο ώρες. Τα μέσα για τη σχεδίαση θα παρέχονται από το Μουσείο. Συντονιστής και διδάσκων θα είναι ο ζωγράφος - σκηνογράφος - εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθηνών Νικόλας Κληρονόμος, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του Μουσείου την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του εμπειρία.   
     Επιπλέον, την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα στις 18.30, ο κ. Νικόλας Κληρονόμος θα παρουσιάζει στο Αμφιθέατρο του Μουσείου διάλεξη με θέμα H ερμηνεία του φωτός στην αρχαία ελληνική ζωγραφική. 
 
     Για την παρακολούθηση της δράσης «Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» και τη συμμετοχή σε αυτήν είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση στις Πληροφορίες του Μουσείου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Εικόνα: Ν. Κληρονόμος, Αποσκευή Πολιτισμού (©Νικόλας Κληρονόμος)

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Διεύθυνση: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα 10682
Τηλ213214 4891 
Ώρες λειτουργίαςΔευτέρα έως Κυριακή 08:00-20:00 
www.namuseum.
Ομάδα εξωστρέφειας 3ργαστηρίου

0 σχόλια: