Στείλτε τις φωτογραφίες σας ...

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την Κοζάνη

 

 

    Με αφορμή τους προκριματικούς αγώνες του ΠανευρωπαϊκούΠρωταθλήματος Βόλεϊ, που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης από τις 16/09/2016  έως τις 18/09/2016ο Δήμος Κοζάνης και το Φωτογραφικό Εργαστήρι «Φωτοδίοδος» του ΟΑΠΝ Κοζάνης, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα την  Κοζάνη και την γύρω περιοχή. 

    Καλούνται οι φωτογράφοι που διαθέτουν ανάλογο θεματικό υλικό  και επιθυμούν να συμμετάσχουν, να στείλουν τις φωτογραφίες τους σε χαμηλή ανάλυση (μαζί με ένα τηλέφωνό τους) έως τις 31/08/2016 στο e-mailinfo@vrettakos.gr

    Θα επιλεγούν 40 φωτογραφίες από τετραμελή επιτροπή της «Φωτοδιόδου». Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα τυπωθούν σε διαστάσεις 40Χ50 (με έξοδα της διοργάνωσης) και θα αναρτηθούν σε κάδρα των ίδιων διαστάσεων, στο φουαγιέ του Γυμναστηρίου.

    Μετά το πέρας της έκθεσης, που θα διαρκέσει όσο και η διεξαγωγή των αγώνων, οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους και  οι φωτογραφίες τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν  άλλο λόγο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

    Πληροφορίες στο τηλ.:  6946703388

 

0 σχόλια: