Στο επίκεντρο της συνάντησης ζητήματα που αφορούν τη ΔΕΗ

Συνάντηση Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη 

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΜιχάληΠαπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. 

Συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και κυρίως θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία και το Νομό Κοζάνης. 

Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα που έχουν προκύψει στη ΔΕΗαπό τους λανθασμένους και επικίνδυνους για το μέλλον της επιχείρησης χειρισμούς της κυβέρνησης. Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη σχετική συνάντηση που είχε μαζί μετην Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη με συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ. Επόμενη συνάντηση τους ορίστηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσία και του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη φορά

Η συζήτηση επεκτάθηκε επίσης σε θέματα που αφορούν τον Τομέα Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων - μέλος του οποίου είναι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, και την ανάδειξη συγκεκριμένων δράσεων, που αφορούν κυρίως την οδική ασφάλεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ημέρα ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού, που εφεξής μεταφέρονται στο Μοσχάτο Αττικής.

 

0 σχόλια: