Περιβάλλον, τουρισμός και ενέργεια στο επίκεντρο

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος στο πλαίσιο του  Διασυνοριακού  Προγράμματος Interreg «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020».

Καταρχήν τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος του Δήμου Κολόνιας Αλβανίας Αλμπέν Μάλο και η εκτελεστική Διευθύντρια Ελβάνα Ζέζα με τη συνεργάτη της Πρανβέρα Σενγκεκάι.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση που πραγματοποιείται για την από κοινού κατάθεση προτάσεων στο συγκεκριμένο διασυνοριακό πρόγραμμα στους τομείς του περιβάλλοντος, του τουρισμού και της ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου και η υπάλληλος Ζηνοβία Καρακατσάνη καθώς και ο εκπρόσωπος της ΑΝΦΛΩ, Δημήτριος Σιδηρόπουλος.

Παρόντες επίσης στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, Λουκάς , Αριστείδου, Τριανταφυλλίδης, Θεοφανίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Νικόλαος Μουρατίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Ουλιάρης. Ακολούθησε  συνάντηση όλων για τον ίδιο σκοπό στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νικόλαο Ασημόπουλο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Στέργιο Μαρόπουλο, τον καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Δημήτριο Στημονιάρη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΝΦΛΩ Ζέτα Ρίζου.
 
O κύκλος των συναντήσεων ολοκληρώθηκε στη ΔΙΑΔΥΜΑ, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Δημοσθενη Μαυρίδη Δημοσθένη και την τεχνική υπηρεσία της εταιρείας.

0 σχόλια: