"Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια" και στην Κοζάνη!!!


"...Να θυμάσαι ότι ξεκινώντας μία περιπέτεια δεν επιστρέφεις ποτέ ο ίδιος..."
Αυτό μας λέει ο 33χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Τούβε στην πρώτη του συγγραφική απόπειρα με τίτλο "Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια".
Ταλαντούχος και προικιςμένος με μία σοφία σκέψης και γραφής που θα ζήλευαν καταξιωμένοι στο χώρο συγγραφείς έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! 
Χωρίς τη στήριξη κάποιου εκδοτικού οίκου προωθεί το βιβλίο του μέσα από τα social media και παρουςιάςεις ανά την Ελλάδα.
Ο Χρήστος Τούβε ήρθε για να μείνει καθώς ήδη αποτελεί έναν από τους αγαπημένους συγγραφείς της γενιάς του! 

Βιογραφικό

O Χρήστος Τούβε κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Έχει γεννηθεί στις 30 Απριλίου του 1983 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και μεταπτυχιακού διπλώματος MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι συγγραφέας και στιχουργός.

Παρουσίαση βιβλίου στην Κοζάνη


Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Café-bar Διαχρονικό (Πλατεία Λασσάνη 15) στην Κοζάνη το Βιβλιοπωλείο Δημόκριτος, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τούβε, με τίτλο ‘ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ’
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, Μιχάλης Πιτένης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια, Βάσω Αννουλίδου, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει ο ίδιος ο συγγραφέας.
Αποσπάσματα μέσα από το βιβλίο θα διαβάσει η Εκπαιδευτικός- Αφηγήτρια Βάγια Λαμπροπούλου.


0 σχόλια: