Η δική μας μαγείρισσα Νανά Γκαμπούρα εκπαιδεύει νέους σπουδαστές !!

Κύκλος δωρεάν σεμιναρίων για τους σπουδαστές της Etoile  
Η βραβευμένη executive chef Νανά Γκαμπούρα, μόλις ολοκλήρωσε τον κύκλο των πολύ επιτυχημένων  σεμιναρίων της για vegan, vegeterian, ωμοφαγική αλλά και μοναστηριακή κουζίνα και ζαχαροπλαστική που παρακολούθησαν συνολικά 400 σπουδαστές μας.
Τα σεμινάρια προσφέρθηκαν δωρεάν για τους σπουδαστές Etoile  ενώ τα παρακολούθησαν και επαγγελματίες chef. Ο ολοκληρωμένος κύκλος σεμιναρίων που προσφέρθηκαν δωρεάν, την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά στους σπουδαστές μας, ήταν 25 και συμπληρώθηκαν και με επισκέψεις σε χώρους παραγωγής. 
Tο σεμινάριο που παρακολουθήσαμε πριν από λίγες μέρες σκοπό είχε να αναδείξει "τον κρόκο Κοζάνης" το γευστικό διαμαντάκι της Μακεδονίας, που πρωταγωνιστεί στην διεθνή γαστρονομική σκηνή.
 Η Νανά που κατάγεται από την Κοζάνη ήταν η καλύτερη για να μας  "μυήσει" στα μυστικά του και να δημιουργήσει γευστικές δημιουργίες ξεχωριστές. Φτιάξαμε φρέσκα ζυμαρικά με κρόκο που τα περιλούσαμε με σάλτσα μελιτζάνας και αρωματικά, δροσερή σαλάτα με κους κούς κρόκο Κοζάνης, χυμούς φρούτων, ξηρούς καρπούς και ρόδι αλλά και κοτόπουλο γιαουρτλού με κρόκο και αρωματικά των Σερβίων. Για επιδόρπιο "της στιγμής" μπανανόμηλα με κρόκο Κοζάνης, Νάμα Μυλοποτάμου και γιαουρτάκι. 
Τα πιάτα ενθουσίασαν τους σπουδαστές... από Οκτώβριο τα ξαναλέμε..... #EtoileStudies #EtoileByLesChefs #Gastronomy #Hospitality #Greece #visitGreece #Summer

0 σχόλια: