Γ. Παπαιορδανίδης. Ο τόπος μας έχει έναν ανεξάντλητο πλούτο ....

Ιδιαίτερα "αποκαλυπτικός " τόσο για το επιχειρείν, όσο και για την πολιτική επικαιρότητα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην τηλεόραση του Flash ο Γιάννης Παπαιορδανίδης. 
Ο επιχειρηματίας , Γεωπόνος και γνώστης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης, με έντονη παρουσία στα κοινά για αρκετά χρόνια, άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και στην μη εμπλοκή του. "Θεώρησα όπως υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να ασχοληθώ.Οχι μόνο οι πολιτικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, αλλά υπήρχε μια άρνηση από ορισμένους μέχρι τότε συνεργάτες μου, να δώσουν την εκλογική μάχη για να κερδίσουμε την Περιφέρεια" 
Για τη νυν Περιφερειακή Αρχή σημειωσε ότι δύο χρονια μετά δεν έχει προχωρήσει όπως είχε υποσχεθεί τα προεκλογικά της προτάγματα, που της έδωσαν τον αέρα της νίκης και η Περιφέρεια άλλαξε σελίδα. Ο χρόνος όμως είναι αρκετός για να υλοποιήσει τους στόχους που έθεσε, στους 36 μήνες που απομένουν.
Ο κ. Παπαιορδανίδης  δεν μάσησε τα λόγια του ... Μίλησε για φαντάσματα του παρελθόντος που προσπαθούν να επανέλθουν στην "πολιτική σκηνή"  ενώ δεν έκρυψε ότι τον λυπεί το γεγονός που ορισμένοι επιμένουν  χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να έχουν ρόλο στα τεκταινόμενα της περιοχής, όταν οι πολίτες ήταν αυτοί που τους έστειλαν "σπίτι" τους. 
" Στο κόκκινο" ο Γιάννης Παπαιορδανίδης στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής υποστηρίζοντας ότι ο πρωτογενής τομέας μπορεί να στηρίξει τις όποιες ουσιαστικές πρωτοβουλίες υπάρξουν. 
Επίσης χαρακτηριστικό ήταν αυτό που τόνισε σε σχετική ερώτηση αν μετάνιωσε που απέχει αυτό το διάστημα από την πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας. " Αν το ήθελα θα ήμουν εντός "παιχνιδιού" ´Ολοι από τις επιλογές μας κρινόμαστε. Άλλωστε δεν έχω σταματήσει ούτε ώρα να συνομιλώ με τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας καθώς μας συνδέει κάτι κοινό. Η αγωνία να "αναζωογονήσουμε" τούτη τη γη !!

0 σχόλια: