Γ. Δασταμάνης. Άριστη η σχέση μας με την εκκλησία

Γέμισαν επισκέπτες τα ορεινά Γρεβενά το δεκαήμερο της Πασχαλιάς ενώ κινήθηκε και η τοπική αγορά σύμφωνα με τον Γιώργο Δασταμάνη. 
Προσκεκλημένος στην εκπομπή του Flash "στο κόκκινο" το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση εκκλησίας - Δήμου εξαίροντας το έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δαβίδ.
Για την απόφαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας να προτείνει στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ως περιφερειακό το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, σημειωσε ότι θα πρέπει πρώτα να στελεχωθούν τα υπόλοιπα νοσοκομεία ...
Εκτενή αναφορά έκανε και στην απένταξη των δύο έργων ( δρόμος Αγίας Παραςκευής - Βασιλίτσα και πάρκο του ´Ορλιακα ) από το ΕΣΠΑ ύψους 24,5 εκατομμυρίων ευρώ. Χαρακτηριστικό αυτό που υπογράμμισε "καμμιά Περιφέρεια ή Διαχειριστική Αρχή δεν μας φταίει. Εμείς δεν έχουμε εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες" ¨Οταν θα είμαστε έτοιμοι ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης είναι υπέρμαχος της ένταξης τους, κάτι που μπορεί να γίνει στο νέο ΣΕΣ.
Τέλος για το ενδιαφέρον που έδειξαν ξενοδόχοι να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ήταν σαφής "η απόφαση τους ανήκει"
Η εκπομπή "στο κόκκινο" με προσκεκλημένο το Δήμαρχο Γρεβενών θα μεταδοθεί σε επανάληψη αύριο Δευτέρα 9 Μαίου στις 10.45 το πρωί.

0 σχόλια: