´Οταν η Αγάπη περισσεύει !!

Στη Γερμανία στην "αγκαλιά" της μάνας που την παράτησε, βρίσκεται η 21χρονη Χαρίκλεια που έχασε πρόσφατα τον παππού τους όταν κάηκε το ερείπιο ... σπίτι όπου διέμεναν στο Δρυόβουνο Βοίου. 
Εκεί στα αποκαΐδια ξεκίνησαν τα προβλήματα και η αγωνία για το μέλλον .... Ήδη η Ζωή δεν της είχε φερθεί καλά. Ξεχασμένη από τους γονείς της ζούσε,  ζούσε το δικό της δράμα με έναν υπερήλικα εξαρτημένο από το ποτό σύμφωνα με μαρτυρίες. Σχολείο δεν πήγε ( ούτε το όνομα της δεν ήξερε να γράψει όπως φαίνεται στην Αστυνομική Ταυτότητα ) έξω από το σπίτι σπάνια έβγαινε και ελάχιστοι γνώριζαν ότι υπήρχε !
Ηταν οι φλόγες της φωτιάς που φώτισαν την αλήθεια. Άμεση ήταν  η ανταπόκριση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και του Δημάρχου Βοίου Δημήτρη Λαμπρόπουλου στην έκκληση για "βοήθεια." 
Οι συναντήσεις τους ήταν  συχνές και οι συζητήσεις πολύωρες, προκειμένου να βρει στέγη η Χαρίκλεια αλλά και όλα εκείνα που της στέρησε η Ζωή .... Πριν από μια εβδομάδα περίπου κρατησε στα χέρια της, το διαβατήριο της "χαράς" και το εισιτήριο που της εξασφάλισε ο Σεβασμιότατος ενώ για πρώτη φορά ταξίδεψε ...  εκτός Δρυοβούνου με τη φροντίδα του Δημάρχου Βοίου που ναύλωσε ταξί, για να φτάσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης συνοδεία Κοινωνικής Λειτουργού.
Καλή Ζωή να έχεις Χαρίκλεια !!!

0 σχόλια: