Τα 6α κεράκια του έσβησε το Dada club !!

The sexiest party χθές  στο Dada club στην Πόλη της Κοζάνης, με πολλά happenings, πυροτεχνήματα, εκπλήξεις και τους πιο γνωστούς dj’s, να ξεσηκώνουν στους ρυθμούς τους!

Και ήταν όλοι  εκεί για να  γιορτάσουν τα γενέθλια του πιο in μαγαζιού της Δυτικής Μακεδονίας.

Το Dada club γιόρτασε την επιτυχημένη εξαετή λειτουργία του στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης  και έκανε ένα από τα πιο hot party  και «βούλιαξε» το μαγαζί. Στα decks βρισκόταν μια δυνατή ομάδα djs που απογείωσαν τη νύχτα με πολλές μουσικές εκπλήξεις !!
Το "κερασάκι" στην τούρτα το έβαλε ο Πρόεδρος της επιχείρησης Σταύρος Κεντεποζίδης. Στις 2 τα ξημερώματα πήρε μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες φίλους του Dada που τίμησαν με την παρουσία τους τα 6α γενέθλια  ...
<< Θέλω ένα δυνατό χειροκρότημα για το προσωπικό του Dada, την οικογένεια του Dada, που είναι πάντα εδώ και δίνουν τα πάντα, για να σας προσφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες τους,  για τη δική σας διασκέδαση.Μέσα στα 6 χρονια η ομάδα του Dada μεγάλωσε εξελίχθηκε, οργανώθηκε καλύτερα και χάρη στη δική σας Αγάπη συνεχίζει δυνατά. Σας υποσχόμαστε, θα συνεχίσουμε ακόμα δυνατότερα στο μέλλον. Από το Δεκέμβριο του 2010 μέχρι και σήμερα το dada club κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή διασκέδαση της Δυτικής Μακεδονίας, χάρη σε όλους εσάς, που το στηρίζετε με την παρουσία σας. 6 χρονια πριν εμείς το ξεκινήσαμε, εσείς το δημιουργήσατε, εσείς το στηρίζετε, εσείς είστε το Dada.
 Dada χρόνια σου πολλά >>
Στις εκπλήξεις της βραδιάς οι ποντιακές λύρες, οι καταπληκτικές χορεύτριες, οι γλυκιές μπουκιές και τα κοκτέιλς που δρόσισαν την καυτή ατμόσφαιρα μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής !!0 σχόλια: