´Οταν η αλληλεγγύη "περισσεύει" το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

´Ολοι μπορούμε να νιώσουμε τη χαρά του να "δίνεις"
Από το προσωπικό fb της Ματίνας Τσικριτζή - Μόμτσιου 

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, οι πολιτιστικοί Σύλλογοι των φανών της πόλης της Κοζάνης και οι ''Οχληροί'', ενώνουν δυνάμεις και ευαισθησία, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης στους ανθρώπους της πόλης για να στήσουμε το καραβάνι αλληλεγγύης την ερχόμενη Κυριακή 8/11, που θα ξεκινήσει από την Κοζάνη για να φτάσει στην Ειδωμένη.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, Παρασκευή 6/11 και Σάββατο 7/11, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, το στέκι του Φιλοπρόοδου στον κάτω όροφο θα υποδέχεται κουβέρτες, αδιάβροχα, μπουφάν, μπλούζες, κάλτσες, παπούτσια για μικρούς και μεγάλους, καθώς και πίτες, κιχιά, μπουρεκάκια, που θα παραδώσουμε και θα προσφέρουμε στους πρόσφυγες που θα συναντήσουμε αυτή την Κυριακή στην Ειδωμένη.
Η δράση μας αυτή θα κλείσει με μουσική εκδήλωση που επιμελούνται οι ''Οχληροί'' και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συγκέντρωσης των προσφύγων με επιλογές τραγουδιών που ενώνουν τους λαούς.
Περιμένουμε την άμεση και ολόθερμη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από όλες και όλους, με την επισήμανση ότι πρέπει να βιαστούμε, γιατί έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας....
Και από αυτό το προσκλητήριο ας μη λείψει κανείς....
Για να ελαφρύνουμε έστω και λίγο το φορτίο της προσφυγιάς....
Για να βγει νικητής ο άνθρωπος....

Η συντονιστική επιτροπή

0 σχόλια: