Το ευχαριστώ προς τους εργαζόμενους !!!

Αφεντικά για "φίλημα"
Το "καλό" μιας επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλό των εργαζομένων της, έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν ανώτερα στελέχη υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι γνωστό επίσης ότι η κρίση οδήγησε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε οικονομική αδυναμία με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών ακόμη και απολύσεις.
Αρκετές βρήκαν αφορμή με τη χαλάρωση των εργασιακών σχέσεων και την περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων που έφεραν τα μνημόνια, για να απολύσουν, αυξάνοντας τον φόρτο εργασίας όσων διατήρησαν τις θέσεις εργασίας τους με μειωμένες αποδοχές.
Υπάρχουν όμως και οι επιχειρήςεις που δεν έκαναν τίποτα από τα παραπάνω. Αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης χωρίς να αλλάξουν την εργασιακή τους πολιτική, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, χωρίς να μετακυλήσουν τις όποιες απώλειες στον εργαζόμενο. Επιχειρήςεις που με αυτή την πολιτική παραμένουν επιτυχημένες πρώτες στο είδος τους και μοιράζονται το κέρδος "ποικιλοτρόπως" με τους ανθρώπους τους.
Δίνουν επιπλέον οικονομικά bonus στους εργαζόμενους,ξεχωριστά δώρα, χρηματοδοτούν υποτροφίες, στρώνουν γιορτινά τραπέζια και διοργανώνουν όμορφα ταξίδια. 
Στην κατηγορία αυτή ανήκει η Διοίκηση της Επιχείρησης Dada Club των αδερφών Κεντεποζίζη με έδρα την Κοζάνη. ´Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τριήμερο των Φώτων προσέφερε μια εκδρομούλα στο προσωπικό της επιλέγοντας την Περιφέρεια Ηπείρου και τις ομορφιές Της. Το πρόγραμμα σωστά οργανωμένο περιελάμβανε ξεναγήσεις, καλό φαγητό ακόμη και παρακολούθηση της τελετής αγιασμού των υδάτων στη λίμνη των Ιωαννίνων .. !!!
Και του χρόνου

0 σχόλια: