Λαϊκή Ενότητα. Μάχη για την κατάργηση όλων των μνημονίων"

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών της 20ηςΣεπτέμβρη 2015 η Λαϊκή Ενότητα σας κάνει γνωστό ότι λειτουργεί το εκλογικό Κέντρο στην Κοζάνη, επί της οδού Δημοκρατίας 22.

Μέχρι το κλείσιμο της κάλπης, δίνουμε τη μάχη για να εκφραστεί με τον πλέον μαζικό τρόπο το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και ιδιαίτερα τα φτωχά στρώματα. Στους μονόδρομους που προβάλλουν οι παλιές και νέες μνημονιακές δυνάμεις, η Λαϊκή Ενότητα προτάσσει τη μοναδική εναλλακτική λύση για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, που βρίσκεται  στη κατάργηση όλων των μνημονίων.

Στην Κοζάνη η Λαϊκή Ενότητα δίνει την εκλογική μάχη με όλες της τις δυνάμεις και με υποψήφιους βουλευτές τους καταξιωμένους αγωνιστές και αγωνίστριες:

1. Ουζουνίδου Ευγενία
2. Λιοσάτος Αλέξιος
3. Ζιώγου Μαλαματή
4. Θεοφάνου Γεώργιος
5. Τεντζογλίδου Μαρίνα
6. Κοκαλιάρη Δήμητρα
7. Δημάκης Βασίλειος

 

Για την καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία με τα ΜΜΕ της περιοχής, σας ενημερώνουμε ότι το τηλέφωνο του Εκλογικού Κέντρου της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνηςείναι 24610 49715 και το e-mail:laikienotitakozanis@gmail.com

Υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής ΕνότηταςΠΕ Κοζάνης είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Βήτταςκαι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο 6946 65621και ο Αναστάσιος Γρηγοριάδης τηλέφωνο 6999888555.

0 σχόλια: