Χ. Κάτανας "Ο αγώνας συνεχίζεται"

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα τους ψηφοφόρους της Π.Ε. Κοζάνης για τηνεμπιστοσύνη που μας έδειξαν στηρίζοντας μας με τη ψήφο τους και κατατάσσοντας το κίνημα μας πανελλαδικά στη 2η θέση. 

Στην συνέχεια τον καθένα ξεχωριστά από τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κοζάνης για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε όλες τις προηγούμενες μέρες. 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο μου και τη συντονιστική των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης που δούλεψε στο πλάι μου αυτό το διάστημα της επτάμηνης θητείας μου και αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και τη τελευταία στιγμή, όπως και την οικογένεια μου για τη στήριξη που μου παρείχε

Ο λαός μίλησε με τη ψήφο του, αποφάσισε και επέλεξε τους εκπροσώπους του στη Βουλή των Ελλήνων. Γι άλλη μία φόρα διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που μας απέκλειαν από το Κοινοβούλιο και πίστεψαν πως το  Κίνημά μας αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για την νέα προσπάθεια της Κυβέρνησης. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο αγώνες αυτός συνεχίζεται για να ξανά σταθεί η χώρα στα πόδια της.

 

ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

0 σχόλια: