για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Χθες (30-07-2015) το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Νιγηρίας, για παράβαση του νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας».
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν διακόσιοι τριάντα (230) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοιήχου (CD) και σαράντα δύο (42) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας (DVD), που δεν έφεραν την προβλεπόμενη συσκευασία και την ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Σύλληψη αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε (5) εντάλματα σύλληψης
Χθες (30-07-2015) το βράδυ στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν:
α) τέσσερα (4) εντάλματα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας εκ των οποίων:
πράξεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2006 και
β) ένα (1) ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας τον Ιούνιο του 2006.
0 σχόλια: